• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Süper Lig iddiamızı kovalayacağız"
11 Nisan 2012 Çarşamba 20:20

"Süper Lig iddiamızı kovalayacağız"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un Teknik Direktörü Osman Özdemir, Süper Lig iddialarını sonuna kadar sürdüreceklerini belirtti. Özdemir, "Şansımızı sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

Alınan sonuçların ardından Konya'nın şehir olarak takıma inancının arttığını ve bunun da pozitif bir etki oluşturduğunu ifade eden teknik direktör Osman Özdemir, Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçıyla başlayacak periyotta puan kaybı yaşamadan sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

Artık geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerini belirten teknik direktör Özdemir, "Tabiki de futbolda dün yok bugün ve bundan sonrası var. Şu güne kadar yapılan herşey çok güzel ve gayet iyi gidiyor. Ama bu kadar gelmişken kalan 5 haftayı da çok iyi değerlendirmek lazım. Çalışmalarımızdaki ciddiyet ve konsantrasyon aynı şekilde devam ederse zaten tüm şehirde bu işe inanmaya başladı, biz bu işin üstesinden gelmeye gayret edeceğiz. Şansımızı sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Akhisar Belediyespor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Özdemir, "Rakibimiz bu hafta kendi sahasında Bucaspor'a karşı kaybetti. Bu kendilerini pozitif anlamda etkileyebilir. Çünkü bu haftanın en önemli maçlarından birisini Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor ile oynayacağız. Hem sıralamadaki yeri hem de topladığı puanlarla zor ve iddialı bir takım olduğunu herkes biliyor. Rakibimizi kendi sahamızda yenmek için çaba göstereceğiz. İçeride oynadığımız son iki maçta galibiyet elde edemedik. İnşallah bu maçta o şanssızlığımızı kırarız" şeklinde konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA