• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Selçuklu bir çok şehri geride bıraktı"
15 Ağustos 2011 Pazartesi 14:09

"Selçuklu bir çok şehri geride bıraktı"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Selçuklu Belediyesini ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Selçuklu Belediyesi’ni ziyaret etti. Selçuklu’nun büyük, modern ve gelişmiş bir kent olduğunu belirten Kapusuz, Konya’nın yerel yönetim hizmetlerinin birçok ile örnek olarak gösterildiğini söyledi.

Ak Partinin 10'uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Konya'da düzenlenen programa katılmak üzere şehrimize gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti. Başkan Altay’dan yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Kapusuz, “Ülkemizde birçok kentte, Konya’da yapılan belediyecilik hizmetleri örnek olarak gösteriliyor. Konya yerel yönetimleri ve çalışmalarıyla adından övgüyle söz ettiriyor. Bu konuda gayret gösteren yerel yöneticilerimizi kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Selçuklu her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olmayı sürdürüyor. Büyüklüğü ile çok sayıda şehri geride bırakan Selçuklu’ya başarılı bir şekilde hizmet eden Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’a ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, çini tabak ve Selçuklu Eserleri Fotoğraf Albümü hediye etti.

Salih Kapusuz daha sonra Engin Noyan’ın sunduğu Selçuklu Belediyesi ile İftara Doğru programına katıldı. Ak Partinin 10’uncu kuruluş yılı programı için Konya’da olduğunu belirterek, “Partimizin kurulduğu günden buyana destek olan Konyalı vatandaşlarımızın ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaret ve iftar programlarında Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun da hazır bulundu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA