• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Selçuklu Belediye vatandaş odaklı bir belediye"
27 Eylül 2012 Perşembe 13:53

"Selçuklu Belediye vatandaş odaklı bir belediye"

Konyanın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından 2 yıl önce başlatılan Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi çalışması tamamlandı.
Selçuklu Belediyesi meclis salonunda çalışma sonuçlarının değerlendirileceği toplantının açılış konuşmasını yapan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe halkına en iyi hizmeti sunabilmek için kendilerini geliştirmeye çalıştıklarını söyledi.
Başkan Altay değişimin ve gelişimin sonu olmadığını ifade ederek, “İyi bir belediyeyiz, şuanda müşteri memnuniyeti konusunda Türkiye’deki 2. belediye olarak bunu belgelendirdik. Ama biz iç ve dış paydaşlarımızla durumumuzu tespit etmek için yola çıktık. Bizim dış paydaşımız olan 300’e yakın kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle şeffaf bir şekilde bu çalışmalar devam etti. Bunun neticesinde de ortaya bir fotoğraf çıktı. Bu fotoğrafı sansürlemeden ortaya koyacağız. Dolayısıyla kurumumuzu daha da geliştirmek için bir yol haritası çizmeye çalışıyoruz. Selçuklu Belediyesi vatandaş odaklı bir belediye. Selçuklu halkı olmasa burada hiçbirimize ihtiyaç yok. Bizim varlık sebebimiz vatandaşlarımız, onlara en iyi hizmeti sunabilmek için kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.
Başkan Altay’ın konuşmasının ardından 2010 yılının Nisan ayında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Önder Kutlu’nun koordinatörlüğünde, belediye personelinden oluşan ekibin hazırladığı çalışmanın sonuçları değerlendirildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA