• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Refleksle savunma yaptım"
03 Temmuz 2012 Salı 09:26

"Refleksle savunma yaptım"

Meclis Genel Kurulu'nda tansiyonu yükselten tekmeli, yumruklu kavganın tarafları konuştu.
Meclis Genel Kurulu'nda tansiyonu yükselten tekmeli, yumruklu kavganın tarafları konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış: Gecenin ilerleyen saatlerinde sinirler iyice gerilmişti. Nasıl o hale geldiğini anlayamadım. Kavgayı önlemek istiyordum. Ortalık bir anda karıştı. Tarafları ayırmaya çalışırken saldırıya uğradım. Bir refleksle savunmaya geçtim. Olayın asıl mağduru benim ancak deklanşör kurbanı oldum. Fotoğraf kendimi savunurken çekildiği için saldırgan gibi algılandım.
 
SONUNU İYİ DÜŞÜNSÜNLER
BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan: Bir taraftan özel yetkili mahkemeler çalışacak, öbür yandan Türkiye'ye yaygınlaştırılmış AKP'nin ağır yetkili mahkemeleri olacak. O gürültü içerisinde Başkanlık Divanı'nın ara vermesini istedik. Uyarılarımıza rağmen Başkan yanlış tutumunda ısrar etti. Bunun üzerine 'Sayın Başkan bunu durdurmak zorundasınız' diyerek, önergenin bir sayfasını alıp, 'bu koşullarda bunu okuyamazsınız' dediğimizde, 326 milletvekili bir linç hareketi başlattılar. Basına yansıyan fotoğraflar aslında herşeyi anlatıyor. AK Partili Mustafa Akış'ın yumruğu havada görülüyor. Bir anda çok sayıda AK Partili vekilin saldırısıyla karşı karşıya geldim. Bu saldırıya katılanları tek tek tespit ettik. Kendilerini uyarıyorum, bunun sonu nereye gider iyi düşünsünler.
Delikanlılığa sığmaz
 
BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık: Çok sayıda AK Partili Hasip beyin üzerine saldırdı. Kaplan linç edilmek istendi. Her halde, 'en iyi Kürt, ölü Kürt' diye düşünmüş olmalılar ki, böylesine acımasızca saldırdılar. Kendisini kürsünün önünden kurtarmak için uğraştık. AK Parti'nin yaptığı delikanlılığa sığmaz. Bir kişinin üzerine 40 kişi ile saldırılmaz.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA