• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Plaket yerine 10 fidan dikin"
17 Şubat 2013 Pazar 17:06

"Plaket yerine 10 fidan dikin"

Orman Bakanı Eroğlu, Antalya'da 13 tesisin temel atma töreninde kendisine plaket verilmesi üzerine ''Plaket yerine en az 10 adet fidan dikmenizi istiyoruz'' dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da 6'sı gölet, 7'si taşkın koruma tesisi olmak üzere 13 tesisin temel atma ve açılışı için Korkuteli'nde düzenlenen törene katıldı.

Eroğlu, 13 tesisin temel atma ve açılışını gerçekleştireceklerini anlatarak, 2013 yılında ise 37 adet tesisi hayata geçireceklerini, bunun da 1 milyar liralık bir yatırım olduğunu belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, bakanlık olarak yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Türkiye'nin her yerinin şantiye olduğunu, bakanlık olarak 4 binden fazla şantiyeye sahip olduklarını dile getiren Eroğlu, ''Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Antalya'ya kadar şantiyemiz bulunuyor. O kadar çok yatırım yapıyoruz ki bin 215 tane tesis açtık, bunun 232 tanesi baraj. 18 milyon dekar araziyi modern sulama sistemine kavuşturduk. 58 tane yerleşim yerine içme suyuna kavuşturduk'' dedi.

Türkiye'de son 10 yılda her alanda önemli yatırımlar yapıldığını söyleyen Eroğlu, milletten aldıkları paraları hizmet olarak yeniden millete döndürdüklerini, bundan dolayı başarılı olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla toplu temel atma ve açılışlar gerçekleştirildi.

Bakan Eroğlu, kendisine plaket verilmesi üzerine, ''Artık plaketleri kabul etmiyoruz, plaketleri kaldırıyoruz, plaket yerine en az 10 adet fidan dikmenizi istiyoruz'' dedi.

Daha sonra Bakan Eroğlu ve beraberindekiler, fidan dikti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA