• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Milli Görüş Fatih Sultan Mehmetin görüşüdür"
03 Haziran 2011 Cuma 17:46

"Milli Görüş Fatih Sultan Mehmetin görüşüdür"

Seçim Çalışmalarına Tüm hızı ile devam eden Saadet Partisi, Milletvekili Adaylarından ve Konya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa ve H.Hüseyin Uyar ile halkı ile buluştu.

Seçim Çalışmalarına Tüm hızı ile devam eden Saadet Partisi, Milletvekili Adaylarından ve Konya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa ve H.Hüseyin Uyar ile halkı ile buluştu.

İlk olarak Ereğli teşkilatı tarafından hazırlanan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın resim sergisini açan Uyar ve Özkafa sergi gezisinden sonra halka hitap etmek üzere miting alanına geçtiler.

İlk olarak Mitingde söz alan H.Hüseyin Uyar; “Milli Görüş Fatih Sultan Mehmet’in, Sultan Alparslan’ın görüşürdür Milli Görüş hak ve adaletin tesisi için iyinin doğrunun güzelin hak ve adaletin hakim olması için çalışan insanların görüsüdür. Bu sebepten dolayı bu inanç ve azimle çalışan kadroları destekleyerek zulme son verilmesi ve hakkın ustun olması için çalışan şuurlu kadrolara destek verilmesi gerektiğini söyledi.” Ayrıca AKP Hükümeti’nin dış politikada yapmış olduğu yanlışlara da değinen Uyar: “AKP Hükümetinin başarısız olduğunu ve bunu değerlendirmek içinde Ortadoğu’da ki gelişmelere ve yaşanan zulümlere bakılması gerektiği ve AKP Hükümeti başarılıysa bu katliamların olmaması gerektiğini söyledi. Ancak halen Ortadoğu’da ki işgallerin, zulümlerin ve katliamlar devam ettiğini ve bizde Türkiye olarak bu duruma elimizden bir şey gelmediği gibi destek olduğumuzu bu zulme ortak olanları gönderip inançlı ve idealleri olan şuurlu kadroları seçimlerde destekleyerek iktidarı ehline teslim edilmesi gerektiğini bu  sebepten dolayı 12 Haziran seçimlerinde Saadet Partisine destek verilmesini istedi.”

Uyar’ın ardından Seçimler ve oy kullanmanın öneminden bahseden Özkafa; “ Oy vermek sorumluluktur verilen oy neticesinde gerçekleşen her olaydan sorumlu olursunuz bu sebepten bu önemli seçimde oyları verirken düşünerek ülkede olanları değerlendirerek oy verilmesini istedi. Hiçbir partinin Yeniden Büyük Türkiye Yaşanabilir Bir Türkiye ve Yeni Bir Dünya Kurmak gibi bir amacının yoktur ve bu sebepten dolayı diğer partilerin ülkeye huzur ve refah getiremeyecektir. Ülkenin refah, huzur, milli ve manevi değerleri noktasında hükümetin icraaatlerini yeterli görmüyoruz. Biz kendimizi küçük göremeyiz biz Türkiye’yiz biz 600 yıl dünyaya hükmetmiş ecdadın torunlarıyız bu sebeple yeniden Ağır Sanayi Hamleleriyle, Milli ve Manevi Kalkınma Politikaları ile Yeniden Büyük Türkiye’yi kurmak zorundayız. Bunun için 12 Haziran seçimlerinde bu durumu istediğimizi oylarımızla ispat ederek güvenilir ve halka hizmet hakka hizmet düsturu ile çalışan kadroları yani Milli Görüş kadrolarını işbaşına getirmeli  inanç ve ideallerimizi gerçekleştirmeliyiz.”  dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA