• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"En iyi hizmet, en kısa zaman"
06 Temmuz 2011 Çarşamba 12:00

"En iyi hizmet, en kısa zaman"

Karatay Belediyesi, en iyi hizmeti en kısa zamanda sunmak amacıyla 2 Milyon 800 Bin TL değerinde iş makinası ve hizmet aracı alımı yaparak araç parkını yeniledi.

Karatay Belediyesi, en iyi hizmeti en kısa zamanda sunmak amacıyla 2 Milyon 800 Bin TL değerinde iş makinası ve hizmet aracı alımı yaparak araç parkını yeniledi.

Tatlıcak tesislerinde yeni alınan araçları yerinde inceleyen ve konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’a hizmetin en iyisini vermek adına bir dizi hizmet aracı alımına gittiklerini ifade ederek 26 adet yeni iş makinasını ilçeye kazandırdıklarını söyledi. Öz kaynaklar kullanılarak kendi bütçemizden 2 Milyon 800 Bin TL maliyetle alınan araçlarla Karatay’ın hizmet filosunu genişlettiklerini vurgulayan Başkan Hançerli, modern ve çağdaş şehircilik anlayışı ile amaçlarının teknolojik araçlarla ilçeye hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Karatay Belediyesi araç filosuna 6 adet yeni iş makinesi, 7 adet süpürgeli araç, 13 adet ise çöp kamyonunun hizmete sunulduğunu belirten Hançerli, imkanları var olan bir belediye olduklarını ve hizmetin halka daha seri bir şekilde yansıması için yeni iş makinası ve hizmet aracı alımına gittiklerini söyledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2004 yılında göreve geldiklerinden bu güne dek araç filosunu ikiye katladıklarını dile getirerek amaçlarının alt yapı, temizlik ve ilaçlama gibi rutin çalışmalarda hizmetin en iyisini vermek olduğunu vurguladı. Yeni alınan araçların Karatay’a ve Konya’ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Hançerli, araçların bugünden itibaren Karatay’ın cadde, sokak ve ana arterlerinde 243 Bin Karatay’lıya hizmet etmeye başladığını sözlerine ekledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA