• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Birinci önceliğimiz eğitimdir"
25 Mart 2013 Pazartesi 18:00

"Birinci önceliğimiz eğitimdir"

Konyada Türk futboluna yeni yıldız oyuncular kazandırmak amacıyla hazırlanan Gençlik, futbol, sağlık ve sosyal eğitim adlı projenin tanıtımı yapıldı.
Konya’da Türk futboluna yeni yıldız oyuncular kazandırmak amacıyla hazırlanan “Gençlik, futbol, sağlık ve sosyal eğitim” adlı projenin tanıtımı yapıldı.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi tarafından hazırlanan projenin tanıtım toplantısı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde yapıldı. TÜFAD Konya Şube Başkanı Ali Bingöl burada yaptığı açıklamada, projenin önlerine geldiği zaman oldukça heyecanlandıklarını ifade etti. Çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini dile getiren Bingöl, “Bu kapsamda birinci önceliğimiz üyelerimizin eğitimleridir. Bu tarz projeler Konya için hayati öneme sahip. Projeleri kendi memleketimiz ve kendi çocuklarımız için nasıl hayata geçiririz bunun üzerinde çalışmalıyız. Eğer bu projeyi hayata geçirebilirsek Konya için çok faydalı olacağına inanıyorum. Projeye katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra proje koordinatörü Ömer Zengin, projeyi tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Zengin, sunumun sonunda hedeflerinin Türkiye’nin 2023 hedefine olimpik sporcu ve seyirci yetiştirmek olduğunu sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA