• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
3491 çalışan ile yazılan başarı hikayesi
03 Ağustos 2011 Çarşamba 17:01

3491 çalışan ile yazılan başarı hikayesi

Adese Konya Bölgesi çalışanları, Bolu mağaza açılışları ve Ramazan ayı ön hazırlıklarının yorgunluğunu İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Müdürlüklerince hazırlanan Motivasyon Gecesinde attılar.
Geçtiğimiz ay Bolu’da üç mağaza birden açarak Ankara, Aksaray, Bolu, İstanbul, Karaman, Kocaeli, Konya, Mersin ve Sakarya olmak üzere Türkiye’nin dokuz şehrinde faaliyet göstererek, başarı grafiğini hızla yükselten Adese, çalışanlarına unutulmaz bir Motivasyon Gecesi düzenledi. Adese Konya Bölgesi çalışanlarının bir araya geldiği bu gecede katılımcılar, yoğun geçen iş günlerinin stresini atarak, farklı mağazalardaki arkadaşları ve yöneticileri ile birlikte gönüllerince eğlendiler.
 
İnsan kaynakları ve Kurumsal İletişim Müdürlükleri’nce hazırlanan ve Konya bölgedeki tüm Adese çalışanlarının katılım sağlaması amacı ile 2 gün gerçekleştirilen Motivasyon Gecesinde, mevcut yatırım operasyonları ve Ramazan günlerine yoğun bir şekilde hazırlanan çalışanlar, düzenlenen çeşitli etkinlikler ile yorgunluklarını attılar. Ayrıca, Adese’de 15 yıl ve üzerini dolduran personele değerli çalışmalarından dolayı plaket takdiminde bulunuldu.
‘‘3491 çalışan ile yazılan başarı hikayesi’’
 
Gecede, Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, dünden bugüne Adese’nin büyümesini ve markalaşmasını gözler önüne seren bir konuşma gerçekleştirdi. Tüm çalışanlara gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Özeskiciler, “Sizin de bir parçası olduğunuz bu oluşum, Anadolu’ya kendi markasını kazandırmak, kazancını Türkiye’yle paylaşan bir marka sunmak için çalışıyor” dedi. Adese’nin bir başarı hikayesi yazdığını belirten Özeskiciler “3491 çalışanımızla, Türkiye perakende sektöründe önemli bir başarı hikâyesi inşa ediyoruz. Nitekim bu yılın ilk yarısında tüm perakende sektörü içerisinde dikkat çeken bir büyümeye imza attık. Bu başarı tüm Adese ailesinin ortak başarısıdır’’ dedi. Her ay 4,5 milyonun üzerinde ziyaretçinin Adese’yi tercih ettiğini belirten Özeskiciler, Anadolu merkezli olduğu halde ulusal zincirler içerisine giren ilk ve tek perakende şirketi olmanın gururunu,  Adese ailesi olarak yaşadıklarını ifade etti.
 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA