• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
3 bin 500 sporcu Konyada buluşacak
03 Mayıs 2011 Salı 12:50

3 bin 500 sporcu Konya'da buluşacak

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 9-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 8inci Türkiye KOÇ FEST Üniversite Spor Oyunları...

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 9-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek “8’inci Türkiye KOÇ FEST Üniversite Spor Oyunları” ile ilgili kamuoyuna bilgi vermek amacıyla Rektörlük Senato Salonu’nda basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer ile Koç Holding Kurumsal Marka Müdürü Tunç Özcan katıldı.

“GENÇLERİ MEVLANA HOŞGÖRÜSÜ İLE KARŞILAYACAĞIZ”

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya’nın çok büyük organizasyonlara ev sahipliği yapmaya alışkın olduğunu belirterek, “Şehrimiz bugüne kadar spor, sanat ve bilimsel alanda i pek çok organizasyonu başarı ile gerçekleştirmiştir. Yine önemi tartışılmayacak kadar büyük bir organizasyona birlik ve beraberlik içinde ev sahipliğine hazırlanıyoruz. 70’in üzerinde üniversitede eğitim gören gençlerimizi Konya’da ağırlayacağız. Konya’nın kimliğini inşa eden Mevlana’nın hoşgörüsü, sevgisi ve aşkı ile misafirlerimizi karşılayacağız. Şehrimiz adına bu güzel organizasyona ev sahipliği yapacak başta Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

REKTÖR OKUDAN, “İDDİALIYIZ”

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Konya’da 3500’den fazla  sporcuyu ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Prof. Dr. Okudan, “Üniversite olarak bugüne kadar pek çok büyük organizasyona ev sahipliği yaptık. Zor işlerin altından başarı ile kalktığımıza inanıyorum. Gençlerimizi 5 gün boyunca üniversitemiz ve şehrimizde ağırlayacağız. Diğer üniversitelerden gelen öğrenciler Konyamızı ve üniversitemizi yakından tanıma fırsatı bulacaklar. Bu da şehrimizin tanıtıma önemli katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.
 
Organizasyona ilişkin hazırlıkların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Rektör Prof. Dr. Okudan, “Konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız sürüyor. Gerek Valiliğimiz gerekse Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek bu organizasyonu başarı ile gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bu konuda Konya olarak iddialıyız.” diye konuştu.

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA