• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
28 Şubat hatırasını anlattı
10 Mayıs 2012 Perşembe 12:47

28 Şubat hatırasını anlattı

Söz Sende programına konuk olan MÜSİAD Eski Başkanı Ömer Cihad Vardan 28 Şubat'ta çorabı yüzünden iş alamadığını anlattı.

Söz Sende programına konuk olan MÜSİAD Eski Başkanı Ömer Cihad Vardan 28 Şubat'ta çorabı yüzünden iş alamadığını anlattı.

Antikapitalist Müslümanlar'ın 1 Mayıs'a katılmasıyla beraber tekrar gündeme gelen İslam ve Sosyalizm ilişkisi hakkında konuşan Vardan, Habertürk'te Balçiçek İlter'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28 ŞUBAT HATIRASINI CANLI YAYINDA İLK KEZ ANLATTI
 
Anadolu sermayesinin 28 Şubat sürecinde büyük bir baskı gördüğünü anlatan Vardan, baskılar nedeniyle yaklaşık 1000 üyelerinin o dönem dernekten ayrıldığını kaydetti. İş yapamaz hale geldiklerini söyleyen Vardan, iş görüşmeleri sırasında yaşadığı ilginç bir anekdotu da ilk kez canlı yayında anlattı.
 
ÇORABIMA BAKIP İŞ VERMEDİLER
 
Türkiye'nin önde gelen markalarından birisiyle iş yapmak için görüşmeye giden Vardan, MÜSİAD üyesi olması nedeniyle kendisiyle iş yapılmadığını anlattı. Vardan, "Ben önce anlamadım ama daha sonra çok güvendiğim bir kaynak bana olayın perde arkasını anlattı. Meğerse çorabıma bakarak benim MÜSİAD üyesi olduğumu anlamışlar ve bu yüzde ret cevabı vermişler."   HABERTÜRK

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA