• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
25 araç birbirine girdi
04 Ocak 2012 Çarşamba 09:44

25 araç birbirine girdi

Konya-Ankara karayolu havaalanı yakınlarında gizli buzlanma nedeniyle çok sayıda zincirleme trafik kazası meydana geldi.
Konya-Ankara karayolunda sis nedeniyle aralarında asker ve işçi servisinin de bulunduğu 25 araç bir birine girdi. Kazada 10 kişi yaralanırken, araçların büyük bir bölümü hasar gördü.
Sabah saat 07.30 sıralarında Konya-Ankara Karayolu'nda Organize Sanayiye giden işçileri taşıyan servislerle ile çok sayıda araç yogun sis ve yoldaki gizli buzlanma nedeniyle birbirine girdi. Geliş istikametinde ise askeri servis, otomobil ve minibüs çarpıştı. Hemen arkasında yine buzlanma ve sis nedeniyle araçlar birbirine girdi.
 
Konya-Ankara karayolunun her iki şeridinde de peş peşe meydana gelen kazalarda 25 araç birbirine girdi. Kazalarda 2'si askeri personel 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine trafik nedeniyle güçlükle uğlaşan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza sonrasında yolda uzun kuyruklar oluşurken, tarfik ekipleri kaza ile ilgili tespit yaparak yolun açılmasını sağladı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
....
 
 
 
 
 
.....
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA