• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
21. yüzyıla damgasını vurmaya hazırlanıyor
22 Kasım 2012 Perşembe 13:11

'21. yüzyıla damgasını vurmaya hazırlanıyor'

Türkiye Wushu Federasyonu Başkanlığına Mehmet Zeki Akıncı seçili.
Türkiye Wushu Federasyonu Başkanlığı’na Mehmet Zeki Akıncı seçili. Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ceylani Kılıç Disiplin Kurulunda görev alırken, görev alan diğer bir Konyalı isim ise İş Adamı Faruk Hatipoğlu oldu.
Ankara Gençlik Parkı Necip Fazıl Salonunda düzenlenen ve iki başkan adayının yarıştığı 2. olağan genel kurulda, 197 delege oy kullandı. 2. dönem Federasyon Başkanı Abdurrahman Akyüz’ün desteklediği Mehmet Zeki Akıncı 118 delegenin oyunu alarak federasyon başkanlığına seçildi. Diğer başkan adayı Kürşat Ramazan Özdemir ise 51 oyda kaldı.
Divan başkanlığını Avukat Altan Balantekin'in yaptığı genel kurulda, yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları oy çokluğuyla ibra edildi.
Türkiye Wushu Federasyonu Konya İl Temsilcisi Yunus Emre Doğan Genel Kurul Sonrası yaptığı açıklamada. Konya’dan Federasyon Yönetime 2 ismin görev almasından dolayı mutlu oldukları belirterek, “Wushu Sporunda Konya’mız adına güzel gelişmeler olacağından ümitliyiz” dedi. Medyadan da Wushu sporunun tanıtımında kendilerine yardımcı olmalarını isteyen Doğan, “21. yüzyıla damgasını vurmaya hazırlanan bir spor branşına hizmet etmeye çalışıyoruz. Sporumuz estetik yönüyle, hem göze hitap ediyor hem de vücudu zinde tutmasıyla, hastalıktan uzak tutmasıyla, zeka gücünün artmasına katkıda bulunmasıyla her geçen gün tanınıyor, seviliyor. Bizim amacımız bu sporu sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya yaymak. Medyanın da Wushu sporunu bu konuda öksüz bırakmayacağına eminiz” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA