• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
2013 asfalt sezonu açıldı
30 Nisan 2013 Salı 21:40

2013 asfalt sezonu açıldı

Konyanın merkez Karatay İlçe Belediyesi 2013 yılı asfalt sezonunu dualarla açtı.
Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi 2013 yılı asfalt sezonunu dualarla açtı.
Tatlıcak Tesisleri Asfalt Şantiyesinde düzenlenen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Hizmet-İş Sendikası Konya Şube Başkanı Vacit Sır, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarlar, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Asfalt sezonu açılış töreninde bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, bu sene diğer yıllara göre işlerinin daha fazla olduğunu ifade ederek, "Teknolojinin gelişmesi, iş makinelerinin artmasıyla asfalt miktarı da arttı. Bu yıl Karatay’ın mahallelerine beton asfalt çalışmalarının yanı sıra 2014 yılında mahalle statüsünde katılacak köylere de hizmet götürülecek. Bu konuda özveriyle çalışan personelimizi tebrik ediyorum. 2012 yılında hedef 150 bin ton iken hedefin üzerinde bir çalışma sergileyerek, 157 bin ton asfalt döküldü" diye konuştu. 2013 yılında kendi rekorlarını kırarak 200 bin ton asfalt çalışması gerçekleştireceklerini aktaran Hançerli, "Hz. Mevlana’nın diyarına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu yıl öncelikle doğal gaz hattı geçmiş olan mahallelere ağırlık verilecek. Karatay’ın en ücra köşelerine dek ulaşacağız" dedi.
Alınan meclis kararı doğrultusunda belde ve köylerin bir kısmının en azından satıh kaplama problemini halledeceklerinin altını çizen Hançerli, iş makineleri noktasında Türkiye’de önde gelen belediyelerden biri olduklarını sözlerine ekledi.
Başkan Hançerli’nin konuşmasının ardından edilen dua ile 2013 yılının ilk asfaltı araçlara yüklenerek Tatlıcak Tesisleri’nden ayrıldı. Törenin ardından davetlilere geleneksel Konya pilavı ikram edildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA