• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
20 adet engelli aracı verildi
24 Haziran 2011 Cuma 15:27

20 adet engelli aracı verildi

AK Parti Konya Eski Milletvekili Orhan Erdemin temin ettiği 20 akülü engelli aracı sahibini buldu.

AK Parti Konya Eski Milletvekili Orhan Erdem’in temin ettiği 20 akülü engelli aracı sahibini buldu.

Genel seçimlerin ardından sosyal alandaki faaliyetlerini devam ettiren AK Parti, dün engelli vatandaşlar için akülü araç dağıtımı yaptı. AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen araç dağıtım programında AK Parti Konya Eski Milletvekili Orhan Erdem’in temin ettiği 20 araçtan 4’ü Konya merkezinde dağıtıldı. Geriye kalan 16 araç ise ilçelerde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 20 adet akülü engelli aracı, AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı öncülüğünde AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’un katılımıyla engelli vatandaşlara takdim edildi. Daha rahat bir araca kavuşmanın mutluluğunu yaşayan engelli vatandaşlar, AK Parti Konya Eski Milletvekili Orhan Erdem’e, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun’a ve İl Sosyal İşler Başkanı Ertuğrul Uslu ile teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
 
AK Parti olarak her zaman engellilerin yanında olacaklarını belirten AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, hükümetin engellilere yönelik hizmetlerinden bahsetti. Özellikle 12 Eylül Halk Oylaması sonrası engellilere pozitif ayrımcılık tanındığını kaydeden Sorgun, “Her alanda olduğu gibi hükümetimiz sosyal alanda da hizmetlerini sürdürüyor. Empati kurmak, insanların neler hissettiğini öğrenebilme konusunda son derece faydalıdır. Allah kimseyi bu hale düşürmesin. Düşürse bile bu tür hizmetleri yapmayı nasip etsin. Biz empati kuran, halkımızın istek ve ihtiyaçlarını kendi istek ve ihtiyacımız gibi gören, halka hizmeti hakka hizmet düsturuyla benimsemiş bir partinin mensuplarıyız. Seçim bitti şimdi hizmet zamanı. Hizmetlerimiz artarak devam edecek ve bu hizmetlerde engelliler öncelikli olacaktır” dedi.

Engellilere yaptığı katkılardan dolayı AK Parti Konya Eski Milletvekili Orhan Erdem’e teşekkür eden Başkan Sorgun, “Sayın Orhan Erdem, milletvekilliği döneminde Konya’ya ve Türkiye’ye çok büyük hizmetleri dokunmuş, vekillik görevi sona erdiğinde de yine hizmetlerini sürdüren değerli bir teşkilat mensubumuzdur. Büyük bir fedakarlık ve özveri ile görevini başarılı bir şekilde yerine getirmiş olan Sayın Orhan Erdem’e teşekkür ediyor, bu erdemli davranışından dolayı kendisini kutluyorum” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA