• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
17 yaşındaki kızın şok ölümü
07 Eylül 2010 Salı 14:19

17 yaşındaki kızın şok ölümü

Ağlaya ağlaya girdiği ameliyat sonrası hayatını bakın nasıl kaybetti
Gaziantep'te burnundaki kemiğin düzeltilmesi için gittiği hastanede ameliyattan sonra 6 günlük yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybeden Esin Sağlam'ın (17) ailesi, sorumluların cezalandırılmasını istiyor.

İkisi kız dört çocuklu Sağlam Ailesi'nin en küçüğü olan İnci Konukoğlu Lisesi 4'ncü sınıf öğrencisi Esin Sağlam 18 Ağustos'ta burnundaki kemiğin düzeltilmesi için özel bir hastanede ameliyata alındı. Ameliyat sırasında durumu ağırlaşan Sağlam, yapılan müdahalelere rağmen yoğun bakımda 6 gün süren mücadelenin ardından 24 Ağustos'ta hayatını kaybetti.

Sağlam Ailesi, kızlarının ölümünde doktorların ihmali olduğunu öne sürerek Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ağabey 32 yaşındaki Ender Sağlam, "Ölüm nedeninin endotoksik şok, kalp krizi ve böbrek yetmezliği olduğu söylendi. Nasıl olur da bir burun ameliyatı için hastaneye giden insan ölür? Başka Esin veya Esin'lerin ölmemesi için bunun cevabını arıyoruz. Bu olayın üstüne sonuna kadar gideceğiz" dedi.

Eşini 10 yıl önce kaybeden anne Müzeyyen Sağlam (55) ise, 2 saatte taburcu edileceği söylenen kızının 6 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesinin ardından öldüğü haberini alınca şok yaşadığını ifade etti. Savcılıkça soruşturma sürerken, Esin Sağlam'ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp Kurumu'nca yapılan otopsi sonucunda belirlenecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA