• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
15 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkumdu
27 Ocak 2012 Cuma 12:59

15 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkumdu

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, 15 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum olan 54 yaşındaki Asım Şahine akülü araba hediye etti.
Başkan Kalaycı, Şükran Mahallesi’nde ikamet eden Asım Şahin’i evinde ziyaret ederek belediye tarafından alınan akülü arabayı hediye etti.
Geçirdiği trafik kazası nedeniyle 15 yıldır tekerlekli sandalye kullandığını belirten Şahin, “Kullandığım araç, akülü olmadığı için başka birinin yardımıyla hareket ediyordu. Bu durum beni çok zorluyordu, her yere gidemiyordum. Akülü araba hediye ederek hayatımı kolaylaştırdığı için Meram Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Böyle yöneticileri başımızdan eksik etmesin. Ülkemizin istikrarı bozulmasın. En kötü günümüz böyle olsun” dedi.
Belediyenin imkanlarının genişlediğini vurgulayan Başkan Kalaycı, “Eskiden belediyeler bu tür yardımları yapamazdı. Hükümetimizin Belediye Kanunu’nda yaptığı düzenlemelerle artık kolay bir şekilde vatandaşlarımıza yardım edebiliyoruz. Asım Şahin adlı vatandaşımıza, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün yaptığı inceleme neticesinde akülü araba hediye etmeyi uygun gördük. Onun ve ailesinin hayatını kolaylaştırır. Güle güle kullanmasını diliyorum.” diye konuştu.
Evin içinde bir süre akülü arabayı kullanan Şahin, “Bu akülü araba benim ayağım oldu. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA