• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
15 yaşındaki balerini internet bağımlılığı öldürmüş
14 Ocak 2014 Salı 13:03

15 yaşındaki balerini internet bağımlılığı öldürmüş

2012'de Londra'daki bir tren istasyonunda intihar eden 15 yaşındaki balerin Tallulah Wilson'ın ölüm sebebinin internet bağımlılığı olduğu ortaya çıktı.
İngiltere'de Ekim 2012'de başkent Londra'daki bir tren istasyonunda intihar eden 15 yaşındaki balerin Tallulah Wilson'ın ölüm sebebinin internet bağımlılığı olduğu ortaya çıktı.
Gerçek hayatta bir tane bile arkadaşı olamayan Tallulah Wilson'ın internet üzerinde oluşturduğu ikinci kişiliğe bağımlı hale geldiği ve gerçek yaşamla bağının koptuğu anlaşıldı. Anne Sarah Wilson soruşturmada yaptığı açıklamada kızının 'ölümünden birkaç hafta önce internette meydana getirdiği karakterin bağımlısı' olduğunu ve internete vücudunu kesip çektiği fotoğrafları paylaştığını söyledi.
 
Genç kız internetteki sahte kimliğini annesinin öğrenmesinden sadece 1 gün sonra tren rayları üzerinde ölü bulunmuştu. Uyuşturucu madde kullandığı da anlaşılan genç kızın intihar eğilimli olduğu için denetim altında tutulduğu ve internette 'sahte kimliğiyle' tanıştığı kişilerle uyuşturucu aldığı belirtildi.
 
Soruşturmadaki ifadelere göre annesinin internette ikinci bir kimlik oluşturan ve gerçek hayatta hiç arkadaşı olmayan kızına “Neden Tallulah olmak istemiyorsun?” diye sorması üzerine 15 yaşındaki balerin kız, internette kendisini '18 bin kişinin sahte kimliğiyle' sevdiğini bu nedenle o kimliği tercih ettiğini söylemiş. Annesi kızın internete erişimini engellemeye çalışsa da faydalı olmamış. Tallulah Wilson'ın ölümünden önce ülkenin prestijli dans akademisi Royal Ballet School'dan davet almıştı. 
 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA