• Konya10 °C

Murat Güçlü

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 TEMMUZ’UN ARDINDAN

20 Temmuz 2017 Perşembe 12:11

15 Temmuz demek; Allah’a hamd, Şehidlerimize rahmet, gazilerimize sıhhat, milletimize şükran demektir.…

Bu ülke 15 Temmuz 2016 tarihinde olağanüstü bir gece yaşadı. Hepimizin tanık olduğu o gece aslında son zamanlarda yaşanan sürecin, İslam’ın merkezindeki savaşın en önemli cephelerinden biriydi.

Olağanüstü dönemlerden geçtik, geçiyoruz… Türkiye ve bölgemiz savaş hattında… Ve savaş tüm bölge ülkeleri sathına yayılmış halde…Bunun adı bazen darbe, bazen terör, bazen ekonomik ambargo…. Aslında bu aleni ve haince bir savaştır. Son nefesini 1. Dünya Harbinde veren bölgenin yeniden ayağa kalkma umutlarının kırılması ve belini doğrultamaz hale getirilmesi savaşıdır. Ve millet bu savaşı görmüştür, topyekun direnmiştir, direnmektedir…Mazlumunson kalesi milletin eliyle ve kanıyla korunmaktadır…Milletimizin fedakarlığı ve gayreti her türlü takdirin fevkindedir..Millet oyunu bozmuştur…

Dünya’da haritalarının yeniden yazıldığı, ülkelerin parçalanarak şehir devletçiklerine doğru gidildiği bir dönemde Türkiye birliğini koruma mücadelesi vermektedir. Emin olun ki Türkiye’nin birliğini koruması bölgesi için de son derece önemlidir. Türkiye bir olursa bölge için umut var demektir, ümmet için umut var demektir. 15 Temmuz bu milletin kolay kolay teslim olmayacağının cümle aleme ilanıdır.

15 Temmuzun asıl güzel olan yanı bu milletin tüm eleştirilere rağmen can boğaza dayandığında bir millet olmanın gereklerini yerine getirebildiğinin, tek vücut olabildiğinin resmini ortaya koymasıdır.Bu birlik tüm tehlikeleri bertaraf etmeye yetecektir. Bu kutlu direnişin evlatları, yaptıklarıyla ne kadar övünseler yeridir.

Üzerinden bir sene geçmiş olmasına rağmen 15 Temmuz etkinlikleri gösterdi ki, aynen o geceki gibi milyonlar vatan nöbetinde… milletin şuuru üst düzeyde, öfkesi dipdiri, kini dinidir… Türkiye kimseye kolay kolay teslim olmayacaktır. 1000 sene ümmetin önce kılıcı sonra kalkanı olan Türk Milleti tüm unsurlarıyla direnmeye devam edecektir. Direneceğiz, kazanacağız….

Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA