• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
14 terörist etkisiz hale getirildi
04 Temmuz 2016 Pazartesi 21:57

14 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'den Türkiye'ye atış hazırlığında olan terör örgütü DAEŞ'e ait 68 hedef atışlar ve koalisyon uçaklarınca gerçekleştirilen hava harekatı sonucu imha edildi, 14 terörist etkisiz hale getirildi.

Suriye'nin kuzeyinden Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu belirlenen terör örgütüDAEŞ'e ait 68 hedef yapılan atışlar ve koalisyon uçaklarınca gerçekleştirilenhava harekatı sonucu imha edildi. Yapılan atışlar sonucu 14 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü DAEŞ'e ait unsunların dün Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu belirlendi.

Bunun üzerine silah mevzisi, Katyuşa roket atarları ve havan silahlarının bulunduğu 68 hedef, Fırtına obüsleri, çok namlulu roket atar atışları ve koalisyon uçaklarınca gerçekleştirilen dört hava harekatının ardından imha edildi.

Atışlar sonucu 14 terörist etkisiz hale getirildi, üç araç ve bir bina imha edildi.

Hava harekatları

Öte yandan, anlık istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Hava Kuvvetleri Komutanlığınca dün Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesindeki terör örgütüne ait hedefe hava harekatı düzenlendi. Tespit edilen bir hedefi vuran savaş uçakları daha sonra üslerine döndü.

Savaş uçaklarınca Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalındaki terör örgütüne ait yedi hedef de düzenlenen hava harekatıyla vuruldu.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA