• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
14 çift evet dedi
14 Şubat 2013 Perşembe 17:21

14 çift evet dedi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Sevgililer Günü sebebiyle nikah tarihi olarak 14 Şubat gününü seçen 14 çiftin nikahını Belediye Nikah Salonunda kıydı.
 Yeni çiftlere evlilik cüzdanlarını takdim eden Başkan Hançerli, yeni çiftlerin heyecanlarına ortak oldu. Başkan Hançerli, Sevgililer Günü olması sebebiyle çiftlere sevginin simgesi gül verirken; aileler ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. Nikahlanan çiftlerin hatıra fotoğraflarını Karatay Belediyesi'nden bir hediye olarak ömür boyu aile albümlerini süslemesini temenni ettiğini söyleyen Başkan Hançerli, ailenin toplumun çekirdeği olduğunu vurgularken, çekirdeği sağlam bir toplumun sağlıklı bireylerin yetişmesinde çok önemli olduğunu dile getirdi. Karatay'da nikah işlemini gerçekleştiren her çiftin okuması için "İslam'da Evlilik ve Aile Okulu" adlı kitabı hediye ettiklerini söyleyen Hançerli, Bayanlara aile içinde çok iş düştüğünü belirterek kurulacak yuvada erkekler kadar bayanlarında önemli bir rol oynadığını söyledi.
Başkan Hançerli Karatay Belediyesi'nin gelecek kuşaklara büyük hizmetler bırakmak için çalıştığını dile getirerek çiftlere mutluluk diledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA