• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
11 futbolcu Şekersporlu oldu
16 Temmuz 2009 Perşembe 17:52

11 futbolcu Şekersporlu oldu

TFF 2. Lig takımlarından Konya Şekerspor, iç ve dış transferde anlaştığı 11 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
TFF 2. Lig takımlarından Konya Şekerspor, iç ve dış transferde anlaştığı 11 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
 
Recep Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde açıklamada bulunan Konya Şekerspor Kulübü Başkanı Yavuz Erence, transfer çalışmalarında önceki yıllara oranla daha titiz davrandıklarını belirterek, "Konya Şekerspor olarak takımımıza kazandırdığımız oyuncuların özellikle genç isimler olmasına özen gösterdik. Bu yıl hocamız ve yönetimimizle görüşmemiz sonunda krizi fırsata çevirmek adına ücretini alamayan genç, yetenekli, karakterli, temiz oyuncuları takımımıza kazandırmak için çaba sarf ettik.
Geçtiğimiz yıl sözleşme imzaladığımız oyuncularımızla yeniden masaya oturarak kendilerine krizden dolayı oluşan rakamlarda indirim istedik. Ücretlerinde indirimi kabul eden arkadaşlarla yolumuza devam ederken kabul etmeyip ısrarcı olan arkadaşlarımızla ise yollarımızı ayırma kararı aldık. Şekerspor olarak oyuncularımıza ödeyebileceğimiz ve kendilerinin de gününde rahatlıkla alabileceği rakamları teklif ediyoruz. Bu yüzden federasyona borcu olmayan ender kulüplerden birisi biziz" diye konuştu.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, takım olarak en zor bir gruba düştüklerini ifade ederek, "Ege grubu en zor grup. Biz de bu zorlu grubun içerisindeyiz. Bu grubu birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar yükselme grubunda oldukça rahat maçlar çıkartarak Bank Asya 1. Ligi'ne yükselecek söylemlerine aynen ben de katılıyorum. İnşallah bu gruptan yükselme grubuna çıkan takım biz oluruz" dedi.
 
Kadro olarak daha genç bir kadro oluşturduklarını dile getiren İsmail Kartal, "Biz bu sezon transfer çalışmalarımızı yürütürken mümkün olduğu kadar mütevazı, bir o kadar da genç bir kadro oluşturma çabasına girdik. Oyuncularımız arasında mümkün olduğu kadar maliyetler arasında fark olmasını istemedik ve geçtiğimiz yıl 26 olan yaş ortalamamızı 23.4'e düşürdük. Mümkün olduğu kadar ismimize leke getirmeyecek oyuncuları tercih ettik" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından 11 futbolcu, kendilerini Konya Şekersporlu yapan sözleşmeye imza attı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA