• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
10.Uluslararası Göl Festivali başladı
02 Temmuz 2013 Salı 10:52

10.Uluslararası Göl Festivali başladı

Konyanın Beyşehir ilçesinde, bu yıl 10uncusu düzenlenen Uluslararası Göl Festivali mehteran gösterileri ve festival ateşinin yakılmasıyla başladı.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Göl Festivali mehteran gösterileri ve festival ateşinin yakılmasıyla başladı.
Festivale Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Beyşehir Garnizon Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Doğanhisar Belediye Başkanı Salih Öztoklu, Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, Derebucak Belediye Başkanı Bahattin Özdemir, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Özyılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Bestami İnan ve M. Akif Göksu, Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Çelik, kurum amirleri, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, vatandaşlar katıldı.
Festivalin açılışında konuşan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir’in kendine benzer ilçelere göre bazı özellikleriyle öncelik taşıdığını belirterek, “Bu özellik ve önceliklerin ortaya çıkarılması, ilçenin tarihi ve kültürel dokusunun gözler önüne serilmesi, işte bu tür organizasyonlarla, bu tür festivallerle mümkün oluyor. Bundan dolayı bu festivale büyük bir değer addediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dans Topluluğu gösteri gerçekleştirdi, ardından festival ateşi yakıldı. Yerel ürünler ve tanıtım stantlarının açılmasının ardından festivalin ilk gecesinde ses sanatçısı Gülay bir konser verdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA