• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
100 lira getirene 125 TL
30 Ekim 2010 Cumartesi 18:05

100 lira getirene 125 TL

İstanbul'un iki önemli noktasında 100 lira getirene 125 lira dağıtacağını fakat ismini sadece zamanı geldiğinde açıklayacağını belirten meçhul şahıs, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda ortaya çıktı.
Basın kuruluşlarına günler öncesinden gönderdiği davet mektubunda İstanbul'un iki önemli noktasında 100 lira getirene 125 lira dağıtacağını fakat ismini sadece zamanı geldiğinde açıklayacağını belirten meçhul şahıs, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda ortaya çıktı. Meydana getirdiği zırhlı araçta para dağıtan şahsa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe, 18 yaşından büyükler kimlik fotokopileriyle katılabidi. Zırhlı araç önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar, 100 lira vererek, karşılığında 125 lira aldı.

Yanında bir güvenlik görevlisi bulunan şahıs, basın mensuplarının ısrarlarına rağmen ismini açıklamadı. Gizemli şahıs, "Merak etmeyin. Zamanı gelince kim olduğumu herkes öğrenecek.

Öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. Belki de geleceğinizle ilgili karar vereceksiniz. Çok yakında kim olduğum ortaya çıkacak" dedi.

Herhangi bir şey yapmadan 25 lira elde eden vatandaşlar ise, katılımın yoğunluğundan dolayı kendilerini rahat hissettiklerini belirtti. Bir vatandaş, "Herkes para aldığı için herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz" diye konuştu.

Bazı vatandaşlar ise, etkinliğin tamamen reklam amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Sıraya giren bir vatandaş da, "Dolandırılıyor olabiliriz de, herkes katıldı ben de katıldım. Paranın kaynağını bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Bakırköy'de sadece 500 kişinin katılabildiği etkinliğin aynısının, 2 Kasım Salı günü Cevahir Alışveriş Merkezi önünde de düzenleneceği öğrenildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA