• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
10 yıldır yazdığı şiirleri bu kitapta topladı
21 Ocak 2013 Pazartesi 12:29

10 yıldır yazdığı şiirleri bu kitapta topladı

Konya'da yaşayan 74 yaşındaki Fadime nine, 10 yıldır yazdığı şiirleri ''Yaralı Gönül'' isimli kitapta topladı.
 İlkokul 3. sınıfta okurken okulu bırakan 5 çocuk annesi Fadime Kılıç, şiire küçüklükten beri ilgisinin olduğunu, ancak çocuklarını evlendirdikten sonra yaşadıklarına dair şiirler yazmaya fırsat bulduğunu söyledi.
     Şiir yazmaya 10 yıl önce başladığını, ilerleyen yıllarda Hazreti Peygamber'e duyduğu özlemi de şiirlerinde dile getirdiğini belirten Kılıç, zamanla sayısı artan şiirlerinin herkesin dikkatini çekmeye başladığını ifade etti.
     Kılıç ''Çocuklarımın da desteğiyle bu şiirleri derleyip topladım. Şiirlerim karanlık köşelerde kalmasın, gün ışığına çıksınlar istedim. Bir okuyan olur, ders alan olur diye düşündüm. İçinde dini sözler ağırlıkta... Herkes okusun, belki okuyanlardan ardımızdan dua edenler, 'Allah razı olsun' diyenler olur diye düşündüm'' dedi.
     Önce çevresindekilerin, sonra da kitabı alanların yoğun teveccühüyle karşılaştığını dile getiren Kılıç, şunları kaydetti:
     ''Geçenlerde hiç tanımadığım bir balıkçı almıştı. Kitabı beğendiğini söylemek için yeniden gelmiş. Nereden mezun olduğumu sordu. İlkokul 3. sınıftan ayrıldığımı söyleyince çok şaşırdı. Şiirlerimi çok beğenmiş. Yaşlısından gencinden güzel geri dönüşler alıyorum. Komşularım zaten en büyük destekçim. Hepsi kitabımdan aldı, yakınlarına da tavsiye ediyorlar.''
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA