• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
1 kişi tutuklandı,1 kişi adli kontrol cezası aldı
28 Kasım 2012 Çarşamba 15:52

1 kişi tutuklandı,1 kişi adli kontrol cezası aldı

Konyada motosiklet ile kamyonet sürücüsü arasında başlayan ve cinayetle biten yol verme kavgasında 1 kişi tutuklandı, 1 kişiye adli kontrol cezası verildi.
Konya’da motosiklet ile kamyonet sürücüsü arasında başlayan ve cinayetle biten yol verme kavgasında 1 kişi tutuklandı, 1 kişiye adli kontrol cezası verildi.
Olay, önceki gün akşam merkez Meram ilçesi Hayrünnisa Mahallesi Karamanoğlu Kasımbey Sokak’ta yaşanmıştı. İddiaya göre, motosikletiyle giden Bayram Yalım (18) ve arkadaşı Ali K. (18), 41 F 3065 plakalı hafif ticari araç içinde bulunan baba Adem (47) ve oğlu Mustafa G. ile (24) yol verme meselesi yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, bıçaklar kullanılmıştı. Kavgada bıçaklanan Bayram Yalım kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, yaralanan Adem G.'yi, ile Mustafa G’de tedavi altına alınmıştı.
Tedavisi tamamlanan Adem G. ile olaya karıştığı iddia edilen Ali K., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Adem G., adam öldürme suçundan tutuklanırken, Ali K. ise olaya karıştığı gerekçesiyle adli kontrol cezası verildi. Tedavisi hastanede devam eden Mustafa G’nin de iyileşmesinin ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA